Ajan tasalla oleva sopimuspohja

- nopean kaupan teon ja pitävän sopimussuhteen edellytys.

Sopimuksen tekeminen Tarjous- ja Sopimusautomaatilla on tehty uskomattoman helpoksi. Itse asiassa sinun ei tarvitse tehdä sopimusta ollenkaan. Kuulostaako hyvältä? Lue eteenpäin niin tiedät mistä on kysymys!

Tarjous- ja Sopimusautomaatilla teet tarjoukset ja sopimukset nopeasti ja helposti. Viemme yritysilmeenne mukaiset tarjous- ja sopimusdokumentit järjestelmään tai teemme halutessasi uudet tarjous- ja sopimuspohjat käyttöösi, tämän jälkeen lisäät vain tuote- ja myyjätiedot ja sopimusehdot, ja kaupan teko voi alkaa! 

Ja miksi sinun ei tarvitse tehdä sopimusta itse? Koska Tarjous- ja Sopimusautomaatti tekee sen automaattisesti puolestasi, tekemäsi tarjouksen pohjalta! Eli kun teet tarjouksen Tarjous- ja Sopimusautomaatilla, niin palvelu vie tarjouksen mukaiset tiedot automaattisesti valmiiseen sopimuspohjaan, juuri niillä hintatiedoilla, palvelukuvauksilla ja toimitusehdoilla mitä tarjouksessa on sovittu. Näin säästyt kokonaan sopimuksen tekemisen vaivalta, ja kaikki sovitut asiat ovat takuuvarmasti tarjouksen mukaisia. Helppoa, nopeaa ja hyödyllistä!

Ajan tasalla oleva sopimuspohja on nopean kaupan teon ja pitävän sopimussuhteen edellytys. Usein yritysten sopimuspohjia ei hallinnoida systemaattisesti yhdestä paikasta, jolloin esimerkiksi myyntiorganisaation käytössä voi pahimmillaan olla sopimuspohjasta useita eri versioita. Sopimuspohjissa voi olla näin eroja niin hinnoittelultaan, ulkoasultaan kuin sopimusehdoiltaankin. Tämä aiheuttaa luonnollisesti ongelmia niin sopimuksen kohteena olevien palveluiden tuottamisessa kuin yrityksen vastuissa sopimusehtoihin liittyen.

Tarjous- ja Sopimusautomaatin avulla yrityksen tarjous- ja sopimuspohjat löytyvät myynnin käyttöön aina helposti yhdestä osoitteesta, ja aina voimassa olevien ulkoasun ja sopimusehtojen mukaisina. Näin vältetään virheelliset tai puutteelliset sopimukset ja niistä syntyvät reklamaatiot, säästetään myynnin työaikaa sekä oikeiden sopimuspohjien etsimisessä että täyttämisessä, ja nopeutetaan palveluiden tuotantoon vientiä.

Helpota sekä oman organisaatiosi että asiakkaasi elämää, ja tee sopimukset Tarjous- ja Sopimusautomaatilla! Palvelun avulla saat myös avoimet saatavat perittyä tehokkaasti. 

 

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään