Tarjoukset ja
sopimukset helposti

- käytä aikasi tehokkaammin!

Helppoa ja nopeaa asiakkuuden hallintaa, keskittyen vain olennaiseen. Sitä tarjoaa Tarjous- ja Sopimusautomaatti, mikro- ja pk-yritysten tarpeisiin suunnattu myynnin- j asiakkuudenhallinnan palvelu.

Turhaudutko sinäkin markkinoilla olevien CRM-, laskutus- ja kirjanpito-ohjelmien monimutkaisuuteen ja ominaisuuksiin josta maksat turhaan? Niin mekin teimme. Siksi loimme Tarjous- ja Sopimusautomaatin, joka tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan vaihtoehdon pienten ja keskisuurten yritysten operatiivisen toiminnan pyörittämiseen. HelppokäyttöisenTarjous- ja Sopimusautomaatin avulla suoritat kaikki olennaiset toimenpiteet joita yritystoimintasi kasvuun ja hallinnointiin tarvitset:

  • Tarjous- ja sopimushallinta; nopeampi myyntiprosessi, pitävät sopimukset, dokumenttien arkistointi pilvipalveluna. 

  • Automaattinen maksuvalvonta ja -perintä; rahat kotiin maailmalta ripeästi, asiakassuhdetta vaarantamatta. Reaaliaikainen raportointi kassavirran tilanteesta.

Tarjous- ja Sopimusautomaatilla teet todellakin tarjoukset missä vain, milloin vain, tarvitset vain yhteyden internetiin ja palvelu on käytössäsi 24/7. Ja mikä parasta, palvelu tekee hyväksytyn tarjouksen pohjalta yhdellä napin painalluksella myös valmiin sopimuksen. Mikäli sinun tarvitsee tehdä muutoksia tarjoukseen myyntiprosessin aikana, päivittää palvelu muutokset myös sopimupohjaan. Helppoa, eikö totta?

Voit siis tehdä sopimuksen vaikka heti asiakkaan luona tarjouksen esittelyn jälkeen!

Tarjous- ja sopimusautomaatissa on kaikki mitä tarvitset, eikä yhtään enempää. Se on verkkopohjaisena palveluna helppo ottaa käyttöön miltä tahansa koneelta, nopeasti opittavissa ja edullinen käyttökustannuksiltaan.

Tarjous- ja Sopimusautomaatin avulla:

 

Sopimus - säästät työaikaa

Vapautuu työaikaa uuden kaupan hakemiseen, ja tarjous- ja sopimuspohjat ovat aina ajan tasalla!

 

Sopimus tarjouksen pohjalta

Säästät arvokasta työaikaa, sillä Tarjous- ja Sopimusautomaatti laatii tarjouksen pohjalta sopimuksen valmiiksi!

 

Sopimus tarjouksen pohjalta

 

Luodut tarjoukset ja sopimukset ovat aina tallella ja saatavissa yhdestä osoitteesta 24/7!

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään