Perintäpalvelu

- lisää kassavirtaa
Creditmanagerin B2B-perintäpalvelun avulla

Ammattitaitoista perintäpalvelua

Perintä on yksi yrityksen kassavirran hallinnan olennaisimpia ja kriittisimpiä osa-alueita. Perintäpalvelu on myös erittäin syvällistä asiantuntemusta vaativa kokonaisuus, jossa hyvällä ammattitaidolla on suuri merkitys asiakassuhteen säilyttämiseksi. Niinpä kumppanin valinta perintätoimenpiteiden suorittamiseen kannattaa tehdä harkiten. 

Solaco on yritysten kassavirran hallinnointiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka perii velkasaatavat vahvalla perintäalan kokemuksella ja ammattitaidolla, hyvän asiakaskokemuksen synnyttämiseen tähtäävällä asiakaspalvelumallilla ja aktiivisella otteella saatavien perinnässä, mm. tehokkaan puhelinperinnän avulla. 

Ymmärrämme kokemuksemme kautta luottokaupan ominaispiirteet ja niihin liittyvät vastuukysymykset syvällisesti. Ymmärrämme myös perintäpalvelun merkityksen asiakassuhteiden jatkuvuudelle.  Sinulle velkaa oleva yritys on myös asiakkaasi, ja sellaisena me Solacossa haluamme sen myös säilyttää. Siksi aktiivisten ja päättäväisten perintätoimenpiteiden lisäksi pyrimme aina myös auttamaan asiakastasi heidän oman kassavirtansa hallinnassa. Perintäpalvelussamme neuvomme ja opastamme asiakkaitasi maksuvaikeuksien selättämisessä, ja palveluidemme avulla autamme tarpeen mukaan myös heitä lisäämään ja hallinnoimaan kassavirtaansa paremmin. Näin parantunut ja nopeutunut kassankierto auttaa sekä asiakastasi että sinua, asiakkaan parantuneen maksukyvyn kautta. Perintäpalvelu voi näin olla myös hyvää asiakashuoltoa!

Solacon perintäpalvelun avulla:

  • Kassavirtasi on nopeampaa ja ennustettavampaa
  • Tulevaisuuden maksuviiveet vähenevät
  • Asiakassuhteiden pysyvyys paranee

Ota yhteyttä ja kysy lisää perintäpalvelustamme puh 020 734 6020, tai jätä lasku perintään täältä. Perintätoimeksiannon jättäminen on maksutonta!

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään