Rahat kotiin
maailmalta

- Helppo ja tehokas perintä!

Kuinka stressittömämpää yrityksesi talouden hallinta olisi jos...

asiakkaat maksaisivat avoimet saatavat sinulle nykyistä huomattavasti nopeammin?

tietäisit koko ajan avoimen laskutuksesi tilanteen ja tulevaisuuden näkymät?

Kaikkea tätä saat käyttäessäsi kassavirtasi hallinnassa Solacon perintäpalvelua! Kotiutamme avoimet velkasaatavat vahvalla perintäalan kokemuksella ja ammattitaidolla, hyvän asiakaskokemuksen synnyttämiseen tähtäävällä asiakaspalvelumallilla ja aktiivisella otteella saatavienne perinnässä.

Sinulle velkaa oleva taho on myös asiakkaasi, ja sellaisena me Solacossa haluamme sen myös säilyttää. Siksi aktiivisten ja päättäväisten perintätoimenpiteiden lisäksi pyrimme aina myös auttamaan asiakastasi heidän oman kassavirtansa hallinnassa. Neuvomme ja opastamme maksuvaikeuksien selättämisessä, ja palveluidemme avulla autamme tarpeen mukaan myös heitä lisäämään ja hallinnoimaan kassavirtaansa paremmin. Näin parantunut ja nopeutunut kassankierto auttaa sekä asiakastasi että sinua, asiakkaan parantuneen maksukyvyn kautta. Perintä voi näin olla myös hyvää asiakashuoltoa, ja jopa parantaa asiakaspysyvyyttä!

Solacon asiakkaana nautit yksilöllisestä palvelusta niin perintäasioissa kuin muissakin palveluissamme, sillä asiakkaanamme saat oman nimetyn yhteyshenkilön joka vastaa toimeksiantojenne hoitamisesta, yhteydenpidosta Teille päin ja kaikkiin kysymyksiinne.

Perintäpalvelumme on suunnattu kotiuttamaan Teidän avoimet laskunne nopeasti, siksi kohdistamme perityt rahat ensin aina Teidän toimeksiantoonne ja vasta sen jälkeen avoimille perintäkuluillemme. 

Jätä siis perintätoimeksianto helposti ja nopeasti tästä, tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeita laskun perintään laittamiseen.

Perintäpalvelumme avulla:

Perintä - automaattinen saatavien seuranta

Laskutusasiakkaille automaattinen eräpäivän seuranta ja erääntyvien saatavien maksuvalvonta!

Tehokas perintä

Tehokas perintäprosessi kotiuttaa saatavasi ripeästi!

Perintä - ystävällinen lähestymistapa

Ystävällinen ja asiantunteva lähestymistapamme säilyttää arvokkaat asiakassuhteesi!

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään