Laskutusohjelma

- myyntisopimuksen mukaiset
tuotteet ja palvelut laskun muotoon automaattisesti

Kaipaatko helppoa, nopeaa ja ilman kk-maksuja olevaa laskutusohjelmaan käyttöösi?

Toimiiko yrityksesi laskutus automaattisesti, ilman että siitä tarvitsee kantaa huolta?

Lähtevätkö laskut nyt ajallaan, niin että kassankierto on optimaalista?

Creditmanager sisältää laskutusohjelman jolla saat myyntisopimuksen mukaiset tuotteet ja palvelut laskun muotoon jopa täysin automaattisesti, jolloin perinteinen laskutukseen käytetty työaika ja vaiva poistuu parhaimmillaan kokonaan. Creditmanagerilla teet näppärästi ja nopeasti myös yksittäisiä laskuja manuaalisesti, joten palvelu soveltuu niin pieniin kuin suuriinkin laskutustarpeisiin.

Laskutusohjelmaamme käyttäessäsi maksat vain lähetetyistä laskuista (paperi- ja verkkolaskut), ja niidenkin hinnoittelu on kilpailutettu puolestasi erittäin edulliseksi. Sähköpostilla lähetettävät laskut teet palvelussa jopa täysin ilmaiseksi! Lisäksi paperi- ja verkkolaskutuksen hinnoittelu kilpailutetaan määräajoin säännöllisesti, ja saavutetut säästöt siirretään suoraan asiakashinnoitteluun, myös sinun yrityksesi eduksi!

Laskutukseen kohdistuvien työaika- ja kustannussäästöjen lisäksi nopeutat myös yrityksesi kassavirtaa, hyödyntäessäsi Creditmanagerin palvelukokonaisuutta tarjous- ja sopimusvaiheesta alkaen.

Hyödyt:

  • huomattavat kustannussäästöt, maksat vain lähetetyistä laskuista 
  • jopa täysin automatisoitu laskujen muodostus myyntisopimuksen pohjalta, voit halutessasi unohtaa kokonaan laskujen tekemisen vaivan
  • reaaliaikainen näkymä yrityksesi laskutuksen tilanteeseen, 24/7.

Tilaa maksuttomat koetunnukset Creditmanager-palveluun jättämällä yhteystietosi viereisellä lomakkeella, voit testata palvelua veloituksetta 14 vuorokautta. Tämän jälkeen voit päättää haluatko ottaa palvelun käyttöösi pysyvästi. Ei riskiä, ei kuluja!

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään