Ajan tasalla oleva tarjouspohja

- nopean kaupan teon ja pitävän sopimussuhteen edellytys

Kaipaatko toimintasi tueksi virallista tarjouspohjaa? Ovatko oikeat tarjouspohjat hukassa, juuri silloin kun niitä tarvitsisit? Tuleeko palveluiden tai tuotteiden toimittamisessa ongelmia vanhentuneiden tai epäkuranttien tarjouspohjien johdosta?

Tarjous- ja Sopimusautomaatilla teet nopeasti ja näppärästi tarjoukset, mistä vain ja milloin vain! Luomme yrityksellesi tarjouspohjan, lisäät vain yrityksesi logon, tuote- ja myyjätiedot, mahdolliset referenssit ja sopimusehdot, ja kaupan teko voi alkaa!

Voit myös tuoda palveluun omat valmiit tarjous- ja sopimuspohjasi, ja tehdä niitä hyödyntäen tarjoukset ja sopimukset entistä nopeammin ja helpommin! Kun ym. yritystoimintasi perustiedot on syötetty kerran, on omien tarjouspohjiesi hyödyntäminen helppoa. Valitset vain tarjottavat palvelut, haluamasi hinnat sekä tarjoukseen sopivat referenssit ja tarjous on valmis. Tarjous- ja Sopimusautomaatti vie valintasi valmiiseen tarjouspohjaan joka sisältää palvelukuvaukset, lisää automaattisesti tarjous- ja sopimusehdot mukaan ja tekee tarjouksen turvallisesti lähetettävään pdf-muotoon. Helppoa, eikö totta?

Tarjous- ja Sopimusautomaatin avulla yrityksen tarjouspohjat löytyvät myynnin käyttöön aina helposti yhdestä osoitteesta, ja aina voimassa olevien ulkoasun ja sopimus- ja tarjousehtojen mukaisina. Näin vältetään virheelliset tai puutteelliset tarjoukset, säästetään myynnin työaikaa sekä oikeiden tarjouspohjien etsimisessä että täyttämisessä, ja nopeutetaan palveluiden tuotantoon vientiä.

Helpota sekä oman organisaatiosi että asiakkaasi elämää, ja tee tarjoukset Solacon Tarjous- ja Sopimusautomaattia hyödyntäen!

 

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään