Ota yhteyttä!

info@solaco.fi


FAQ & Hinnasto
 

Ohessa vastaamme useimmiten toistuviin kysymyksiin palveluistamme. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, soita meille tai jätä kysymys ja yhteystietosi sivun oikeassa reunassa olevalla yhteydenottolomakkeella ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Mitä perintätoimeksiannon jättäminen maksaa?

  • Toimeksiannon jättäminen on veloituksetonta. Solaco lisää toimeksiantoon omat perintäkulunsa joista vastaa perinnän kohteena oleva velallinen.

Olen kiinnostunut Tarjous- ja Sopimusautomaatista. Millainen tilaussopimus on luonteeltaan, määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva?

  • Kaikki sopimuksemme ovat toistaiseksi voimassa olevia, yhden kuukauden irtisanomisajalla. Emme siis sido asiakkaitamme sopimuksellisesti meihin määräaikaisuuksilla vaan pyrimme tuottamaan palvelua jota halutaan käyttää pitkään.

Yrityksellämme ei ole valmiita tarjous- tai sopimuspohjia, saammeko sellaiset käyttöömme jos tilaamme Tarjous- ja Sopimusautomaatin?

  • Palvelussa on olemassa peruspohjat joita voidaan hyödyntää tarjousten ja sopimusten tekemisessä. Mikäli Teillä on logo olemassa lisäämme sen valmiisiin peruspohjiin. Voimme myös halutessanne tuottaa kokonaan yksilölliset pohjat graafisena työnä erillisellä sopimuksella.

 

Ohessa Solacon palveluhinnastot palvelualueittain, klikkaa linkkiä avataksesi hinnaston uuteen ikkunaan:

 

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään