Helppo laskutus

- automaattisesti!

Kuinka nopea kassavirtasi ja tuloksesi kasvu olisikaan jos...

Laskusi olisi valmis lähetettäväksi jo ennen kuin muste sopimuksessa on ehtinyt kuivua?

Säästäisit huomattavasti rahaa laskun tekemiseen ja lähettämiseen liittyvissä kustannuksissa?

Laskun lähettämisen jälkeen sinun ei tarvitsisi huolehtia niiden maksetuksi tulemisesta, vaan voisit rauhallisin mielin keskittyä itse liiketoiminnan kehittämiseen?

Creditmanagerin laskutuspalvelun avulla voit saada kaiken tämän, nopeasti ja helposti!

Voit käyttää laskutuspalvelua itsenäisenä palvelunaan pelkkien laskujen tekemiseen, tai yhdistettynä tarjous- ja sopimusautomaattiin saat myyntisopimuksen mukaiset tuotteet ja palvelut laskun muotoon automaattisesti, jolloin laskun tekemiseen käytetty työaika ja vaiva poistuu kokonaan. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa sinun ei enää siis tarvitse tehdä laskupohjan täyttämistä, laskun tulostamista tai tallentamista sähköpostin liitteeksi, puhumattakaan kuorittamisesta tai postiin saattamisesta. Kaikki vaiheet on nyt automatisoitu sinun hyödyksesi, ja vieläpä murto-osalla aikaisemmista kustannuksistasi!

Laskutuspalvelussamme maksat joka tapauksessa vain lähetetyistä laskuista, ja niidenkin hinnoittelu on kilpailutettu puolestasi erittäin edulliseksi. Laskutukseen kohdistuvien työaika- ja kustannussäästöjen lisäksi nopeutat myös yrityksesi kassavirtaa, hyödyntäessäsi Creditmanagerin palvelukokonaisuutta tarjous- ja sopimusvaiheesta alkaen.

Tilaa maksuttomat kokeilutunnukset jo tänään jättämällä yhteystietosi viereisellä lomakkeella, saat 14vrk aikaa testata palvelua rauhassa. Tämän jälkeen voit päättää haluatko ottaa palvelun käyttöösi pysyvästi. Ei riskiä, ei kuluja!

 

Laskutuspalvelumme avulla:

Valmiit laskut sopimusten pohjalta

Saat valmiit laskut nopeasti valmiiksi ja matkaan!

Pysyt ajan tasalla laskutuksen kassavirrasta

Kassankierto nopeutuu, ja pysyt aina ajan tasalla myyntilaskutuksesi kassavirrasta!

Laskutus - tehokas maksuvalvonta

Tehokas maksuvalvonta suoritetaan puolestasi!

Tehosta kassavirtaa-     sopimuksesta perintään